Καλώς ήρθατε!

 

 

Πρόσκληση Εθελοντισμού


Αγαπητοί Συμπολίτες μας, 

Η Ελληνική Κοινωνία βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος, η ανασφάλεια, η συρρίκνωση του Κοινωνικού Κράτους έχουν προκαλέσει οικονομική ασφυξία και αδιέξοδα σε πολλά νοικοκυριά.

Στοχεύοντας στην προώθηση , στον συντονισμό και στην ανάπτυξη των εθελοντικών δράσεων στο Δήμο μας καθώς και στην γενικότερη ευαισθητοποίηση των πολιτών για την συμμετοχή τους σε δράσεις εθελοντισμού , το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού Δήμου Ορεστιαδας  προχωρεί στην ίδρυση και λειτουργία Τμήματος   εθελοντισμού καιπροσκαλεί κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται να διαθέσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του για να βοηθήσει έμπρακτα συνανθρώπους μας .

Μέσα  από το τμήμα εθελοντισμού  οι εθελοντές θα  βρουν ένα πλαίσιο δράσεων όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και η δράση τους να είναι οργανωμένη με συγκεκριμένα καθήκοντα.

Σκοπός των ομάδων εθελοντών είναι η ανάπτυξη της οργανωμένης συμμετοχικής δράσης των πολιτών στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Οι εθελοντικές ομάδες θα παρέχουν τις εθελοντικές υπηρεσίες τους σε τομείς υγείας , παιδείας , πολιτισμού , αθλητισμού , κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αιτήσεις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο αίτησης-δήλωσης εθελοντικής προσφοράς που θα βρούνε στα γραφεία του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. Εθνομαρτύρων 98(παλαιά δικαστήρια).  Συγκεκριμένα οι έντυπες αιτήσεις παραλαμβάνονται και κατατίθενται στην κ.Μούσμουλα.

Σας καλούμε να στηρίξετε και τη δράση αυτή και σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο  τηλέφωνο 2552024261   , κ. Μούσμουλα Αναστασία

e-mail: kkpaado@orestiada.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 


ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ 98

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Τ.Κ 68200

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2552026730

FAX 2552026730

e-mail kkpaado@orestiada.gr

 

Contact us about special deals!

 

Instagram